Наставникът на Черно море Георги Иванов – Гонзо категорично опроверга слуховете, че може да се завърне на този етап в клуба на сърцето си – Левски. Специалистът заяви в ефира на БТВ и в предаването „Зона спорт“, че не е получавал оферти от „сините“ и допълни, че е доволен от условията за работа във варненския тим. Освен това, Иванов анализира и успеха на „моряците“ над Левски с 2:1.

„Радвам се, че победихме. Играхме добре и по начина, по който искахме. Използвахме нашите шансове. Надделяхме с много неща над Левски – със скорост, на контраатака и искахме повече победата“, започна Гонзо.

„Не бих казал, че Левски няма класа. Левски има чудесни изпълнители, но защо не се получават нещата - не се наемам да коментирам. Радвам се на всеки успех и щом съм треньор на Черно море, се интересувам от този отбор“, продължи Иванов.

„И двата състава се познавахме. Нормално и Тони Здравков да знае нас, и аз да познавам Левски много добре. Ние създадохме доста ситуации, създадохме доста атаки, надделяхме в единоборствата. При нас се натрупва умора, ние нямаме много играчи. Колебливи сме навън и затова всеки мач за нас е важен. Целта ни е във всеки мач да побеждаваме и да играем добър футбол“, сподели варненският треньор.

„Преподписах договора си с Черно море. Аз нямам оферта от друг клуб, това, че ще се връщам в Левски, бяха спекулации. Варна е прекрасен град, но аз съм тук, за да работя – не на екскурзия. Доволен съм от ръководството, работи се много професионално тук. Нека да влезем в първата седмица и след това ще мислим за друго. За да се наредим сред водещите отбори, ни трябват още няколко класни играчи. Освен това, при нас имаше и проблеми с контузени. Ние не разчитаме на индивидуалности, а на колектива“, завърши легендарният нападател на Левски.