Георги Иванов проведе последния си домакински мач начело на Черно море. За негово съжаление "моряците" загубиха с 1:2 от бъдещия тим на Гонзо - Левски.

"През първото полувреме играхме добре и имахме доста ситуации, които пропуснахме. През втората част отпаднахме физически, а смените също ни повлияха. Това бе мач, в който и двата отбора се надигравахме, и двата отбора играхме отворено. Какво да правим, паднахме", коментира веднага след мача Иванов.

"В първия ми мач на "Тича" загубих, сега и в последния. Аз съм благодарен на феновете за отношението към мен и към отбора. Футболистите са основни виновници, да се представяме добре. Нашият отбор има дух. Дано да продължават успехите на Черно море. Феновете трябва да се гордеят с отбора, а отборът - с феновете", добави Гонзо.

"За година и половина оставих много приятели. Нормално е да ми е мъчно, но ние сме професионалисти. Имам идеи за Левски в главата си, но в момента не може да се говори нито за футболисти, нито за треньори. Всичко е в процес на обсъждане и преговори. Действаме по нещата. Ще видим кога можем да направим промените, които искаме", завърши Георги Иванов.