Спортният директор на Левски Георги Иванов бе видимо недоволен от съдийството на Георги Кабаков в мача срещу Славия от 25-я кръг на А група. „Сините“ загубиха с 0:1, а Иванов не пропусна да изтъкне с нескрита насмешка някои подмятания на боса на Славия Венци Стефанов, че реферът Георги Кабаков му е бил съсед и напомни, че и в предния двубой, който Левски игра с „белите“ на стадион Славия и загуби с 1:3, арбитър отново е бил Кабаков.

„Имаше няколко причини. Имаше умора в играчите. Мисля, че играчите, които заместваха други бяха под нивото си. Би трябвало тези играчи да покажат, че имат място в Левски, но не го виждам“, започна Гонзо.

„Отпаднахме от първата шестица. Не мога да се съглася, че не са мотивирани, че не са получавали пари. Но работата е там, че като излязат двама-трима, отборът е различен. Мисля, че съдията бе безобразен. От Венци Стефанов разбрах, че съдията ми е съсед. Мисля, че е крайно време президентите от Изпълкома да спрат с тия тъпотии. Ако президентите се държат така, какво остава за другите?!", запита Иванов.

„Не искам да коментирам конкретни ситуации. Съдията бе безобразен. Да не напомням, че в предния мач, когато ни биха с 3:1, пак свири Кабаков“, завърши Иванов.