Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо остана сравнително доволен от резултата в мача на тима му с Лудогорец. "Моряците" изковаха хикс в последните минути.

С оглед на резултата Гонзо е доволен, но сподели, че е настроил играчите си за победа преди началото на двубоя.

"Днес срещнахме един наистина силен отбор. От първата минута преследвахме победата, но се получи много двуостър и здрав мач. Както завърши наравно, така можеше всеки да победи."

"С оглед на развоя на мача, радваме се, че поне изравнихме и не паднахме. Направих някои промени, след като противникът поведе и това даде резултат."

"Момчетата дадоха всичко от себе си, затова съм доволен и това ме радва. Но за да играеш като равен с Лудогорец, трябва да се раздаваш максимално до края. Наистина в последните минути бяхме изцедени, но аз съм доволен."

"За нас беше важно да излезем с достойнство, независимо, че противникът е с по-голям бюджет, с по-голяма дълбочина в състава. Никой отбор не ни е надиграл досега и затова няма от какво да се срамуваме."

"Ще има премии за момчетата, сега говорих с шефовете. Ние играем за клуба, за феновете и за самите нас. Това е нашата мотивация."

"Ние не робуваме на имена, защото играем като отбор и това не ни влияе. Дори и да играем срещу най-силните, гледаме да сме равностойни и да не падаме."

"Живко Атанасов има проблеми и докато не ги реши, ще тренира при резервите. Аз съм решил така, ако има нещо той да каже, да го направи. Като си реши проблемите, ще се върне в отбора", заяви треньорът.

Той говори и за предстоящата раздяла с Черно море. В края на сезона Гонзо се връща в Левски.

"Мъчно ще ми бъде, година и половина имах доста радости тук. Всички във Варна ми остават приятели. Сигурен съм обаче, че този отбор ще продължи да се развива и да печели мачовете си", сподели Гонзо.

Той коментира и ситуацията при гола на Лудогорец, който падна от дузпа.

"Много е близо разстоянието при дузпата и удара с ръка. Надявам се, че и при следващия мач на Черно море, ако тази ситуация е наша полза, да ни се даде такава дузпа", сподели Иванов.