Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо се изказа доста критично за футболистите на „сините” след загубата с 1:2 от Локомотив Пловдив. Според легендарния нападател, някои футболисти са се главозамаяли, като най-сериозна критика получи Гара Дембеле, който според Гонзо го е налегнала „звездоманията”.

„Слаб мач за нашия отбор, може би най-слабия от началото на първенството. Вече няколко мача разочароваме, надявам се по най-бързия начин да се възстановим от тази загуба, защото имаме мач след 4 дни. Нормално е, колкото и да казваме, че няма криза, не играем по този начин, който искаме”, заяви Гонзо.

„Някои футболисти си помислиха, че са постигнали всичко в Левски. Те всеки един мач трябва да израстват, а явно някои си помислиха, че постигнаха нещо и играта на някои футболисти върви надолу”.

„За сега няма да има глоби. Това не е най-доброто наказание. И Веско и Дарко са класни футболисти, класата падна. Отборът играе мачове през три дена, така че влизаме в един цикъл четвъртък – неделя – четвъртък, трудно е за треньорското ръководство да работи с тези футболисти”.

„Трябва още много работа с този отбор, казах, че ние тепърва ще се сработваме и ще ставаме все по-силни. Виждаме, че отборът няма постоянство. Нормално е като са уморени да няма агресия, виждаме, че по някакъв начин отстъпваме по това нещо”.

„Гара Дембеле не се вложи толкова да направи нещо, и него май го е налегнала умората и звездоманията. Гара Дембеле днес просто се видя, че не е това, което беше предишните мачове”.

„Треньорът няма вина, защото Ясен мотивираше отбора цяла седмица. Надявам се всеки да си направи поука, видяхме, че тези футболисти правят грешки. Сега след загубите всеки трябва да си погледне собствените грешки”.

„Ще направим всичко възможно да победим Лил, ние имаме цели и амбиции, целта ни е такава, че всеки мач трябва да играем за победа, трябва да имаш спортна злоба. Аз не мога да бъда недоволен от съдията, свири каквото видя”, завърши Гонзо.