Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо съобщи за Дарик радио, че Еньо Кръстовчев е отказал да продължи договора си с клуба при предложените му условия и по всяка вероятност ще продължи през пролетта да играе, до изтичане на договора му, в дублиращия тим на „сините”.

„Левски не е пазар и Еньо не разбра това” - заяви Иванов - „Ние му предложихме договор за продължаване на кариерата му при нас, но той не прие условията. Негово право е. Но през пролетта по-скоро ще играе за дублиращия тим. Там, откъдето го върнах в първия отбор.”

Гонзо не пожела да навлиза в конкретни щрихи от предложения договор на Кръстовчев, само каза, че параметрите му не са по-лоши от тези в досегашния му контракт.

Спортният директор на Левски Георги Иванов потвърди, че е имал среща със собственика Тодор Батков.

„ Да. Видяхме се и разговаряхме по текущи въпроси около селекцията. Досега няма изгонени, върнати или преотстъпени играчи, въпреки ежедневните информации в медиите. Няма и продадени.”

„След Коледа ще се видим отново с президента. Дотогава няма да спираме да работим по селекцията. Г-н Батков ще обяви, ако има новини свързани с нов треньор, нови футболисти, купени, преотстъпени или продадени”, заяви Иванов.