Коледа е. Феновете на Левски чакат новини от любимия клуб. След празниците свързани с Рождество Христово ще бъдат взети решения за селекцията на Левски. Това решиха на работна среща вчера Тодор Батков и Георги Иванов. Двамата имат още няколко дни, за да избистрят въпросите с продажбата и покупката на футболисти, кои играчи да бъдат преотстъпени и кои от пратените под наем да бъдат върнати.

Според Батков срещата е била работна и решения не са взимани. Спортният директор е запознал президента с желаните за привличане играчи. Двамата са обсъдили нуждата от всеки предложен от Гонзо за привличане футболист.

Били са обсъдени и вариантите за продажба на определени футболисти на Левски. Досега продажбите удрят на камък и Левски е много зависим от тях, за това каква селекция ще направи тима. Квотата за чужденци извън Евросъюза е запълнена и за да се вземат нови, трябва да бъдат освободени места.

На срещата е бил засегнат и въпроса кои футболисти ще бъдат дадени под наем за 6 месеца и кои от преотстъпените като Иван Цачев и Исмаил Иса ще бъдат върнати още от зимата.

„Няма решения след срещата ни” - заяви за Дарик радио Тодор Батков – „Оставих отворени въпросите за това кой ще вземем, кой ще гоним и кой ще продаваме. След коледните празници ще решаваме. Тогава отново ще се видим с Гонзо и след това ще обявя, ако има решения.”