Спортният директор на Левски Георги Иванов определи резултата от гостуването на Калмар в Лига Европа (1:1) като добър. Той бе категоричен, че незачетеният гол на Гара Дембеле в края на първото полувреме е бил редовен, за което е получил потвърждение и от делегата на мача.

„Добър турнирен резултат, но не сме съвсем доволни, защото водихме до 83 минута,” каза за Гонг Иванов. „Има и втори мач, нашата задача е да продължим. Съжаляваме, че не победихме тук.”

„Не си правим илюзии че ще бъде леко на реванша, знаехме, че Калмар е силен отбор, и бяхме наясно, че ни чака тежка турнирна битка,” продължи „синият” шеф. „Все пак резултатът е в наша полза.”

„Доволен съм от целия отбор, от себераздаването, че играха разнообразно,” похвали играчите Гонзо.

„И моето мнение, и на делегата е, че голът е бил чист. Даде игра с ръка на Дембеле, а той вкара с глава. Но това вече е история, няма значение,” коментира той ситуацията в 45-та минута. „Мисля, че трябва да бъдем доволни.”

За предстоящото вечно дерби с ЦСКА през уикенда, Георги Иванов добави:„Ще направим всичко възможно, каквато е програма, такава. Левски играе мач за мач, и всеки мач трябва са се раздава.”