Наставникът на Левски Ясен Петров не бе доволен след като неговите играчи изпуснаха да се приберат с победа от двубоя с Калмар. „Сините” завършиха на шведска земя 1:1 в двубоя си от третия предварителен кръг в Лига Европа. Петров заяви, че вече мислите на отбора са насочени изцяло към дербито с ЦСКА в неделя, а не към реванша с Калмар.

Ето какво сподели Ясен Петров:

Мъжки двубой, на този терен преобладаваха единоборствата. Отговорихме на силовата игра на противника по-добър начин. Успяхме да поведем в резултата. Съжалявам, че допуснахме изравняване и не успяхме да си тръгнем с победа към София.

Една от смените бе принудителна, другите бяха в хода на мача. Търсихме завършващия пас със смяната на Сашо Александров и Дарко Тасевски. Дани Младенов изчерпа силите си и нормално го сменихме. Остана още една смяна. Лъчо Балтанов се включи доста добре в моментите, в които на тима ни беше много тежко.

Играхме на много тежък терен, а играчите ни са доста леки, този терен не позволяваше да се играе футбол. Не мога да коментирам ситуацията при отменения гол, тъй като не я видях добре.

Реваншът ще е толкова труден, колкото ние си го направим. В момента не мисля за този мач. Предстои ни дерби в неделя. Влизаме с намерението в дербито да се представим по най-добрия начин.