Старши треньорът на Левски Георги Иванов заяви, че има опасност на „сините“ да им се наложи да градят нов отбор догодина. На 15-и декември пък предстои нова среща с Димитър Димитров -Херо.

„Не знам, дали на датата 15-и нещо ще се случи в клуба, но на 15-и имаме среща с Херо, където той трябва да каже своето решение. Няма някаква промяна в клуба. Не сме в добро финансово състояние“, коментира Георги Иванов- Гонзо.

Той добави, че според него Тодор Батков трябва да направи всичко възможно да се разплати със служителите. „Смятам, че нашият собственик трябва да направи всичко възможно да се разплати със служителите и футболисти, за да можем да запазим отбора и да не се случва да градим нов отбор на 1 януари и да взимаме 20 нови футболисти пак“, категоричен бе Иванов.

За испанските футболисти на „сините“, чиито глави са „мътени“ от мениджъри, Иванов заяви: „Всеки човек, който не му се плаща в дълъг период от време е напълно нормално да приеме друга оферта. Не мога да се сърдя на никой. Все пак тези футболисти са професионалисти и са чужденци, и са дошли в България не само да се развиват, но и да печелят пари. Разчитам на тяхното достойнство и че по някакъв начин вече са запалени вече в идеята Левски. Но пак казвам: не мога да гарантирам за никой. Мога да гарантирам, докато съм с тези футболисти и знам, че мога по някакъв начин да ги контролирам, но след като вече са в почивка, нещата вече са на тяхното самосъзнание.“.

„Затова сме 20 човека отбор и независимо кой е контузен и наказан, другите, които влязат трябва да оправдаят доверието на всички нас. Мачът ще бъде труден, особено на тези терени. Искам да налагаме техничен стил с много подавания, а на тези терени трудно става. Трябва да покажем характер и воля за да спечелим“, завърши Гонзо по повод предстоящия мач със Славия.