Голямата звезда на БАТЕ Александър Хлеб сподели  своите впечатления от контролата с Литекс, завършила 0-0. Бившият играч на Щутгарт, Арсенал и Барселона призна, че на беларусите не им е било никак лесно срещу българския съперник, съобщи официалния сайт на ловчанлии.

“Имахме както позитивни,така и негативни моменти. Литекс ни създаде немалко трудности. Отборът им е нелош - млад, техничен и тичат здраво. Ние имахме своя шанс, но Родионов не успя да вкара. Трябва да продължим да работим, тъй като до мача с Фенербахче не остава много време. Надявам се за тях да сме в по-добро състояние. Що се отнася до действията ни в атака, желанието е огромно, но проблемът е в изпълнението. Но все пас се готвим само от три седмици, а за това време е трудно да влезем в оптимална кондиция”, заяви асът на БАТЕ, който изкара пълни 90 минути в спаринга.

След срещата халфът си е поговорил с наставника на “оранжевите“ Христо Стоичков.

“Когато отидох в Барселона, се запознах с него в един ресторант. Христо ме попита как са нещата при мен и сподели впечатленията си от нашия тим. Каза, че е добър и компактен, както и разказа за своя Литекс”, завърши беларуският национал.