Президентът на Локомотив София Николай Гигов определи загубата на неговия тим като безумна. Столичните железничари отстъпиха с 1:3 от Рен в среща от първия кръг на турнира за Купата на УЕФА, която се игра на стадион „Българска армия”.

„Загубихме един мач, при това доста безумно. Не играхме това, което очаквах. Всички сме ядосани, но гледаме напред. Отборът не игра добре, Рен не е от ранга на Оцелул, поне според мен и ние трябваше да победим, просто не биваше да допускаме тези грешки в защита”, категоричен бе шефът на Локо Сф.

„Грубата грешка на Савич бе доста сериозна, но аз не мога да му се сърдя. Той е разстроен заради личен проблем, на всеки може да се случи. Изпуснахме и доста положения. Какво да се сърдя? Не мога да се сърдя, но трябва да излезем много бързо от този мач”, добави Гигов.

„Не бива да си говорим, че някой на някого се сърди. Нито футболистите са женени за треньора, нито треньорът е женен за футболистите. Така че всеки трябва да си свърши работата, а ако някой не я върши ще има последствия. Тази година взехме доста млади играчи, които да налагаме, за жалост едва ли ще стигнем до групите, но тази година ние сме си виновни”, завърши президентът на железничарите.