Временният наставник на Монтана Георги Станков сподели, че е доволен от играта на своите въпреки поражението с 2:4 от Пирин Гоце Делчев.

„Дойдохме с мисълта да победим в тоя мач и играхме по-открито. Това 1:1 пообърка нашите първоначални планове и мисля, че оттам дойдоха следващите колебания в играта ни. В общи линии падна напрежението при нас, опитахме да играем добър футбол, но допуснахме доста наивни грешки“, коментира той.

„Поне засега до края на сезона аз ще изпълнявам функцията на треньор, а догодина, ако ръководството имат стратегия, аз също съм наясно какво мога да направя с този отбор. Надявам се да имам нужното спокойствие. Нямам представа какво ще решат, зависи от играта ни оттук натам.“

„Не мисля, че сме привлекли слаби футболисти. Просто психологически е проблемът при нас. Тони Костадинов е контузен и затова не игра, останалите бяха по моя преценка. Атанас Чепилов и Пашов получиха достатъчно шансове и исках да видя други хора на техните места. Смятам, че днес стояхме доста по-офанзивно“, завърши Станков.