Предстои ни тежък мач с Литекс. Съперникът ни е сериозен отбор, играе силно. Надявам се да покажем най-доброто си срещу тях и да ги победим.

Това заяви спортният директор на Ботев Пловдив Георги Марков по повод домакинството на пловдивския тим на Литекс в събота в мача от осмия кръг на "А" група.

Двубоят от осмия кръг на А група е на 12-и септември от 16.15 часа и можете да го следите в Gong.bg, да го гледате на живо в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и да го слушате по Дарик радио.

Шефът на "канарчетата" добави, че се надява новите попълнения в тима Орлин Старокин, Рахави Кифуети и Жоел Чибамба бързо да се адаптират в състава и до покажат истинските си възможности. Георги Марков коментира и жребия за 1/16-финалите от турнира за купата на България, по волята на който Ботев ще гостува на Септември Симитли.

"Нормален жребий, Септември са добър отбор, трябва да сме концентрирани и да не ги подценим, ако искаме да ги победим и елиминираме. Имаме амбиции да продължим колкото се може по напред в турнира за купата на България", каза още Марков./БТА