Наставникът на Черно море Георги Иванов - Гонзо коментира мача с Лудогорец и бъдещето на Левски.

"В последните мачове играем добре. Хубаво е, че тези млади момчета се докоснаха до футбола в елитната група. Честитя титлата и купата на Лудогорец. Тръгвам си от Варна с отворено сърце, Черно море ще остане завинаги в мен", заяви Иванов след мача.

"Нашият отбор се опитваше да играе футбол, момчетата се стараха, има млади момчета които тренират с първия отбор, в тях е бъдещето. Когато пристигнах във Варна преди година и половина отборът играеше грозно, аз се опитах да накарам играчите да играят бързо, да радваме хората. Отбор се гради не за 6 месеца или година. Нямам идея кой ще е новия треньор на Черно море, има гръбнак от 12-13 души, ако се продължи по тази линия Черно море ще продължи да радва", допълни той.

Наставникът на Черно море не пропусна и темата за новия треньор на Левски.

"Мъри си има отбор, Херо реши да стане спортен директор, имат добри условия, не мога да им се сърдя. Ивайло е вариант за треньор на Левски. Като се прибере ще си видим и ще решаваме. Разговарях с част от тарторите на агитката, Петев е добър специалист, който заслужава да е приет добре от всички. Ако той прецени, че ще преодолее обидата и ще работи с високо вдигната глава, няма проблем да работи в Левски. Той ще прецени", заяви Иванов.

"Организацията трябва да се промени в Левски, Левски трябва да е фактор в първенството, това ще е първото нещо, което ще променя в клуба.Левски го чакат добри времена. В Черно море има добри футболисти и имат потенциал да играят в клуб като Левски, но те си имат договори с клуба", завърши изказването си Иванов.