В интерес на истината Левски в момента не е финансово стабилен и има проблеми. Чакаме да дойдат по-добри времена за клуба. Това заяви силният човек на "Герена" Георги Иванов-Гонзо в интервю пред ТВ7. 

Въпреки това, той твърди, че този период на финансова стагнация не се отразява негативно на футболистите и всеки от тях получава всичко, което е заработил. Ето какво сподели Иванов по тази тема:

"Когато нещата се пооправят в държавата, ние трябва да сме готови. Много трудно се издържа футболен клуб в България, особено за отбор като Левски, който има бюджет от 6-7 млн. лв. годишно е много тежко. Но Тодор Батков се справя."

"Има забавяне на заплатите, но това е навсякъде. Смятам, че това не е проблем за футболистите. Левски никога не е бил некоректен платец, всеки който е бил тук, си е получавал всичко дължимо и което е заработил." 

"Редуцирахме бюджета наполовина. Ако е бил за заплати 400 хил. миналата година, сега е 200 хил. Когато намаляваш бюджета, намаляваш и качеството. Ние се опитахме това да не се отрази на качеството и мисля, че го доказваме", сподели Иванов. 

Той говори и за селекцията на "сините", като според него не е получил така необходимия му период за сработка и всеки е изисквал резултати от отбора на момента. Точно за това е доволен от резултатите на тима. 

"Нормално е, когато взимаш много играчи, да правиш и грешки. Но сега момчетата се представят на добро ниво. Мнозина предричаха, че няма да влезем в Топ 6, но ги опровергаваме. Смятам, че се движим в правилната посока." 

"Имахме много кратко време за селекция, защото аз имах ангажимент към Черно море до 17 май, а сезонът започваше на 9 юни. За това време трябваше да намерим треньор, да се разделим с някои играчи, да привлечем и новите." 

"Но аз смятам, че с потенциала на всички от тези футболисти, можем да постигнем всичко. Но има много негативизъм в хората, големите очаквания към момчетата от публиката тежат. Аз казвах, че тази година ще е преходна, но от първия мач за нас тя вече не беше такава, всеки имаше изисквания." 

"Трябваше да направим отбор, който да изкара до Нова година и да е в челните места и да вземем 3-4 нови. Ние сме начертали някаква линия на развитие. Важно е да изградим някакви структури, които да са основа, а след това да надграждаме", сподели още Иванов.