Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви след успеха с 3:2 над Лудогорец в мача от 10-я кръг на А група, че ако той е бил треньор на тима от началото на сезона, Левски сега е щял да бъде на върха в класирането.

„Не беше изстрадан успех. Съжалявам, че не вкарахме още. Още през първото полувреме имахме шансове. Това, което имахме като замисъл, го изпълнихме напълно. Футболистите се справиха перфектно. През второто полувреме може би свалихме малко темпото“, започна Иванов в ефира на Диема.

„За мен дузпата е доста пресилена, спорна и съмнителна. Мисля, че съдията накланяше доста везните в полза на Лудогорец. Ако трябва да се свирят такива дузпи, трябва да има по десет на мач. Но нека да не коментираме съдията. Радвам се на победата. Въпреки всички критики, показахме, че това не е вярно. Намираме верния ритъм, сега ни предстоят две гостувания, които трябва да спечелим, за да се върнем, където ни е мястото. Аз съм убеден в качествата на играчите. Аз бях казал, отдавана, че ще имаме труден период. Но тези мои думи бяха глас в пустиня. Радвам се, че накарахме хората да се радват и да се гордеят с отбора. Имаме уникален колектив. Нормално, когато се забавят заплатите, да има напрежение, но тук има мъжки момчетата“.

„Ако исках да бъда треньор, щях да бъда такъв преди Мурсия. Може би направих грешка с назначаването на Мурсия. Ако бях аз треньор от началото, може би щяхме да сме лидер сега. Искам ми се Херо да дойде от зимата и да доразвие отбора, и да имаме успехи в Европа, защото като изключим последните три години, Левски е най-добре представящият се отбор в Европа“, допълни Гонзо.