Футболистът на ЦСКА Викторс Морозс се предложи днес на Левски, като сподели в интервю за БТА, че преговаря със „сините”. Потърсихме спортният директор Георги Иванов, който за пореден път се учуди защо трябва да опровергава всякакви спекулации свързани с отбора му.

„Кой е Викторс Морозс?”, попита Иванов и след като му казахме, че е футболист на ЦСКА, той продължи: „Това са пълни спекулации. Няма такова нещо. Никога не е влизал този футболист в плановете на Левски. Ние правим селекция за следващия сезон. Нормално е Левски да атакува шампионската титла, защото местото, което сега заемаме не подхожда на отбор като Левски.”

За да атакува шампионската титла на отбора ще му е нужна селекция, в която да не преобладават играчи, които да са трети или четвърти избор за даден пост. Затова са нужни и средства.

„Ще се опитаме да вземем най- доброто, което можем на позициите , на които ни трябват футболисти, убеден е Георги Иванов. Излишно е сега да коментираме кой ще си тръгне и кой ще дойде. Не е коректно, защото има още два мача, които трябва да се изиграят. Няма да закъснеем, защото имам предвид имената, които ни трябват. Действаме по селекцията.”

Спортният директор сподели за пореден път, че ще стане ясно кой е новия треньор и каква ще е селекцията чак след като приключи настоящия сезон.