Главният мениджър на Левски Георги Иванов се извини на феновете за реакцията си след трудния успех с 1:0 над Монтана. „Извинявам се за реакцията си, тя не беше правилна“, заяви специално пред Гонг Гонзо. След срещата с президента на „сините“ Тодор Батков Георги Иванов сподели още, че Дарко Тасевски няма да бъде продаван и ще остане в клуба.

„Имахме среща с г-н Батков, на която уточнихме някои неща. Относно реакцията си след мача с Монтана, изпуснах си нервите. И аз бях разочарован вчера, но феновете са в правото си да викат каквото искат. Нека да подкрепят отбора, не толкова мен. Това са футболисти, които още не са свикнали с изискванията в Левски“, коментира Гонзо.

Георги Иванов определи след двубоя вчера феновете от А сектор, които поискаха оставката му, като „разбирачи“.

„Извинявам се, тъй като каквото и да става, моята реакция не беше правилна“, добави той.

„Не трябва да забравяме, че 4-5 човека от основния състав бяха контузени, убеден съм, че с връщането на тези хора отборът ще изглежда по друг начин. Срещу Монтана играхме бавно и мудно, това може би изнерви феновете и мен. За това съжалявам. Убеден съм че потенциалът на играчите е много по-голям. Трябва да се доказваме във всеки един мач. В такива двубои срещу по-слаби противници, не трябва да се играе така“, каза още главният мениджър на „Герена“.

„Дарко Тасевски няма да преминава никъде, той остава при нас. Нашето желание беше той да остане. Той обаче има желание да отиде в чужбина, единствено с добри игри ще може да си осигури трансфер“, сподели само пред Гонг Георги Иванов – Гонзо.