След тричасова среща между Тодор Батков и Георги Иванов на Герена, на която присъства единствено репортер на Гонг,собственикът на „сините” помоли публиката на тима да подкрепи мениджъра на отбора.

"Срещата беше по организационни въпроси, финансови, за сайта, който предстои да обновяваме, премии. Естествено не подминахме и неубедителните игри напоследък. Като изключим текущите въпроси, по които взехме съответни решение. По някои предстои да реша какво ще се прави. Други новини няма", заяви Батков.

"Аз искам да помоля привържениците на Левски за кредит на доверие към Георги Иванов. Нямам намерение да го сменя. Клубът привлече доста нови футболисти, които имат нужда от време за сработване. Шокът от Търнава е доста голям. Като добавим, че имаме и осем нови футболисти, очевидно напрежението върху тях е много голямо", продължи босът на "сините".

"Както и напрежението върху треньорското ръководство. Все пак Георги Иванов си е същия, който беше миналата година. Тогава като директор само, той беше и по миналата година. Така че дайте да не прибързваме с изводите. Аз откровено го критикувах, че не е редно да упреква публиката. В края на краищата хората преживяват, това което се случва на терена и това вчера не беше Левски. Както не беше и във Варна, както бих казал и през второто полувреме срещу Славия. Още малко търпение, това е същия Гонзо, който ни изправяше на крака и много са моментите от неговата кариера като спортист, който беше кумир и идол. Нека му дадем малко повече шанс и време. Не трябва да се вземат прибързани решения."

"Вероятно няма да има продажби. Вчера е имало сериозен разговор с Тасевски. Да си наляга парцалите, да започва да тренира и да покаже това което може и знаем, че може. Той е футболист на Левски и се разчита на него. Ако всичко е наред със Сашко Киров и премине в Черноморец ще останат 28 футболисти с професионални договори в Левски."

"За какво да ги глобявам футболистите. Още е твърде рано. Първенството едва започва. Виждам, че и другите грандове не са убедителни. Аз вярвам, че Левски има най-добрата селекция. Въпросът е да се сработят и да се разтоварят психически. Между другото днес сами са изявили да се съберат само отбора и да си говорят. Дай Боже да си кажат нещата по между си и да се поправят. Мисля, че Левски ще бъде все по-силен. И програмата ни помага в тази посока. Имаме домакински мач с Ботев Враца, имаме две седмици прекъсване, приятелски мач със Славия и тогава идват тежките мачове. Гостуване на Миньор, домакинство на Литекс. Повярвайте Левски ще бъде много по-добре."