Старши треньорът на Спартак Варна Георги Иванов – Геша заяви преди съботния мач с ЦСКА, че неговият отбор няма от какво да се страхува. Наставникът е категоричен, че неговите футболисти ще се опитат да се противопоставят на по-именития си съперник.

„Няма от какво да се плашат младите момчета, те не излизат да се боксират срещу тях, а да играят футбол. Във всеки мач се иска едно и също, да бягаш, да подаваш, да вкараш гол в противниковата врата. Пред нас ще има един класен отбор, но всичко е възможно. Надявам се и ние да имаме успех”, сподели пред Гонг Геша.

ЦСКА е фаворитът, а ние няма да излезем примирени. Ще направим всичко възможно, за да зарадваме нашите фенове с играта си. Трудно е да правят заключения за играта на ЦСКА само от няколко мача. Те имат доста чужденци, които внасят разнообразие в играта, по-нестандартни футболисти са, но все пак ще се опитаме да се противопоставим”, добави Георги Иванов.

„Винаги се толерират силните отбори, особено когато играят с тимове, които са по-назад в класирането. Ако отидат да играят техните футболисти в по-малък отбор, ще видят какво е да бъде свирено срещу тях”, коментира опасенията си от отсъжданията на съдията треньорът.

„Мисля, че тази прословута комисия, която трябва да се произнесе по случая Русев, той все още не е окончателно наш футболист, останалите обаче са на линия, затова съм обнадежден. Силно се надявам някой от нашите играчи да изпъкне и името да се настани трайно в българския футбол, защото в тези мачове се раждат лидерите”, завърши Геша.