„Тази година има по-голям оптимизъм и дано да е успешна. Трябва да изпълним целите, поставени от Управителния съвет и ръководството: да влезем в евротурнирите. Цялата ни мисъл е насочена натам“, сподели спортният директор на Левски Георги Иванов

„Набелязали сме футболисти, с които преговаряме. Трябва да мине време, защото сега покрай Новогодишните празници бяха неработни дни и ставаха нещата малко по-трудно. Надявам се до заминаването на отбора за Турция, да имаме нужните футболисти, които трябват на треньора“, разкри Георги Иванов- Гонзо.

„В новия Управителен съвет има хора, като част от феновете, Иво Тонев, Баждеков. Хора, с които така трябва да работим в един еким, за да можем да изкараме Левски от ситуацията, в която е в момента“, добави още Иванов.

Той отрече за евентуално връщане на Орлин Старокин в Левски.

„Мисля, че целта - евротурнири е напълно реална. Първо ние трябва да изградим един добър отбор, който знае как да печели и да може да радва хората на стадиона. Това е основната ни цел. Когато го постигнем, ще имаме резултати“, сподели още Георги Иванов.

„От юношите трябваше да почнат четири човека от набор 97, но в крайна сметка няма да започнат с нас, защото имат лагер с националния отбор“, добави Гонзо.

За новия треньор на Левски Стойчо Стоев спортният директор Иванов заяви: „Смятам, че Стойчо е добър треньор и бъдещето ще покаже дали е точният човек. Ние трябвавсички  да го подкрепяме и да правим така, че да е спокоен и да дава спокойствие на отбора. С нужната селекция и с екипа, с който работи смятам, че Левски ще има резултати тази година.“