Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев заяви след равенството срещу Лудогорец, че отборът е играл добре.

„Нашият отбор се бори да е шампион. С такава игра не може да играем в евротурнирите. ЦСКА игра добре. Просто това са възможностите ни в момента, Платини е разликата. Нямаше го в този мач, след като си изкара толкова несериозен червен картон в двубоя срещу Ботев Враца“, коментира Майкъла.

„Господин Домусчиев е нормален човек и затова приема промените направени на стадион „Българска армия“. Мен ме хвана срам, когато той ме покани в Разград и видях условията, които са там и тези, с които ни разполагаме. Това обаче не може да стане без финансовите средства на Титан. В ЦСКА за първи път се прави нещо за последните 25 години“, добави Илиев.

„Не е професионално да въртиш няколко пъти треньорите. За мен днес ЦСКА даде максималното от възможностите си. За мен момчетата играха добре. С тези футболистите отборът се представи добре. Лудогорец играе най-добрият футбол в България, но можехме да ги победим. През второто полувреме стояхме по-добре и можехме да ги победим. Едно прилично съдийство през второто полувреме. Това обаче не е нивото на българския футбол, който трябва да представлява страната в евротурнирите. Много повече очаквам от чуждите футболисти, които трябва да го покажат, ако искат да останат в ЦСКА. Футболистите трябва да си променят манталитета. В ЦСКА трябва да играят само шампиони“, каза още Георги Илиев.