Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла не остана доволен от играта на „червените“, въпреки победата с 2:0 над Черноморец в София. Босът на тима от Борисовата градина изрази опасения относно състоянието на отбора и това, което показва на терена.

„Играта не ми харесва, но има и такива мачове. Притесняваме, че в отбора няма живот, но добра победа срещу добър отбор. Черноморец показа, че е добър отбор и не напразно сме на еднакви места. Питайте треньорите и спортно-техническия щаб защо няма живот. На мен така ми се стори отгоре. Не играе добре отбора, но по-добре да биеш, отколкото да играеш добре и да паднеш. Това е победа само за самочувствие и за спокойствие, за нищо друго“, коментира Илиев.

„Трябва да поработят повече през тази една или две седмици, които има. В сряда играем за Купата, така че нямаме много време. Надявам се отборът да се вдигне, на мен специално не ми харесва. Не искам да коментирам треньорите. Коментирам играта и играчите, които не са в добро състояние. Видяхме това срещу Ловеч и сега го повтаряме“, допълни още Майкъла.