Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев заяви, че Милен Радуканов не е вариант за треньор на ЦСКА, нито са били обсъждани други имена за треньорския пост. След поражението в първия пролетен кръг от шампионата от Литекс, се появиха редица информации, че Миодраг Йешич може да бъде освободен.

Георги Илиев говори за състоянието на ЦСКА по време на пресконференцията за представянето на новата визия на сайта на Българската федерация по художествена гимнастика. Майкъла бе придружен от своята съпруга – Бети.

„Публиката е критерий за треньорите, не сме ние. Ние сме началниците, ние контролираме този процес, но ако публиката не е доволна, нищо не може да го промени. Предстои ни много тежък мач, то по принцип срещу ЦСКА и Левски всички отбори играят на 120 процента. И ако тия момчета не разберат, че ако не дават по 100 процента от себе си, няма шанс да бием”, сподели Георги Илиев.

„Не, не, не. Не е обсъждан вариант за Милен Радуканов. Никой не е обсъждан, освен за Йешич. Абсолютно не е коментиран друг треньор”, категоричен бе босът.

„За мен е нормално до 4-5 мача да има кредит на доверие в треньора. Лошото е, че консумираме много голове. Това ме притеснява. В Турция допуснахме 13-14 гола, тук още в първия мач допуснахме два елементарни гола. Това повече ме притеснява, отколкото кой ще е треньор. Но засега е Йешич и ние всички сме зад него. Това, което се говори е просто жълта преса”, завърши Майкъла.