Единият от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев сподели пред Гонг голямото си задоволство от успешното представяне на отбора в Лига Европа.

„Никога не се свиква с победите, винаги е много приятно да побеждаваш, особено в евротурнирите и най-вече в груповата фаза. Изключително съм щастлив, че шансовете да се класираме за директните елиминации са много големи“, сподели Георги Домусчиев.

„Определено това е добре свършена работа. Като сравняваме бюджетите на Людогорец с тези на отборите, с които играем, не само не отстъпваме на тях игрово, но дори и ги побеждаваме. Това означава, че си вършим добре работата – направили сме добра селекция, футболистите се представят на добро ниво. Е, разбира се, не можем да бъдем Реал Мадрид или Барселона, но играем на ниво на отбори, които имат 10 пъти по-голям бюджет от нас“, сподели Георги Домусчиев.

„Мисля, че играейки мачове в нашия шампионат, успяваме да се представяме добре в евротурнирите. А играейки добре в Лига Европа, смятам, че дърпаме първенството напред. Надявам се догодина не само Лудогорец да е представител на България в Лига Европа, но да има и други отбори – Левски, ЦСКА, Ботев, Литекс...“ - допълни босът на разградския тим.

„В първия мач мислехме, че ако завършим равен с ПСВ ще бъде голям успех. Но 9 точки от 3 мача никой от нас не си е представял, че можем да спечелим. Ние винаги се опитваме да надграждаме, тази година направихме много добри трансферни удара, надяваме се през зимата да вземем 2-3 нови попълнения от нивото за Лудогорец.“

„Ние с брат ми сме работохолици. Отделяме много внимание на отбора и футбола. Може би това донякъде дава успеха на проекта Лудогорец. Отделно всички, които са ангажирани в клуба, дават всичко от себе си и резултатите не закъсняват. Радвам се много на успехите, скърбим за несполуките, но в никакъв случай не занемаряваме и останалите си дейности, които имаме извън клуба“, коментира още Георги Домусчиев.