Бившият нападател Георги Чиликов ще бъде старши треньор на юношите (младша възраст) на Левски, съобщи самият той пред БТА. Чиликов ще води набор 2000/2001 в Елитната юношеска група до 17 години, а на 13-и юли отборът му се събира за първа тренировка.

"Много се радвам, че ще работя в може би най-добрата школа в България. все още не съм подписал договор, но стратегията на клуба, а и желанието на директора на школата Даниел Боримиров е да подготвяме колкото се може повече момчета за първия отбор."

"Няма смисъл да коментираме как привлича името Левски", коментира самият Чиликов. Неговият опит е като помощник-треньор на мъжките отбори на Черноморец, Нефтохимик и Ботев Пловдив. Работил е и в школата на "акулите".

На "Герена" се връща още едно име, което звучи интересно за феновете. Захари Сираков ще води набор 2008 - най-малките в школата на клуба. Сираков дълго време игра в Русия и дори се превърна в легенда на Амкар Перм.

Димитър Телкийски поема юношите старша възраст от Йордан Петков, който отиде като треньор на мъжкия тим на новооснования Хебър Пазарджик. Досега той беше начело на набор 2001. Веселин Сърбаков ще води набор 2004, който ще направи първите си стъпки на голям терен. До миналата година тези момчета играеха футбол-9.