Старши треньорът на Черно море Стефан Генов не можа да скрие разочарованието си след загубата с 0:4 от Калиакра в Каварна в мача от 13-ия кръг в А група. Варненци показаха изключително слаба игра, а Генов призна, че не може да си обясни липсата на концентрация у неговите играчи. Той добави, че е голям срам за Черно море да инкасира четири гола от Калиакра.

„Резултатът е красноречив и показва как сме се представили в тази среща. Разконцентрирани във всички фази на играта. Започнахме срещата с добра амбиция, да продължим възхода след мача с Локо Сф. Разучихме Калиакра през седмицата. Не мога да си обясня поведението на играчите ми. Би трябвало да има мотивация,. Показват желание по време на тренировките. С нищо не ни изненадаха Калиакра. Имаме опитни играчи в отбрана, а домакините с такава лекота вкарваха. И отпред не можахме да завършим една атака като хората”, коментира Генов.

„Голям срам за нас е, че Калиакра ни вкара четири гола. Няма кой да ни измъкне от кризата. Това не е криза, всъщност, но трябва да се вдигнем. Не мога да си обясня какво стана днес”, добави старши треньорът на Черно море.