Старши треньорът на Локо Сф Стефан Генов сподели анализа си за победата над Пирин Гоце Делчев с 2:0 в мач от 14-кръг на А група. Специалистът заяви, че е доволен от успеха, но не и от играта на своите момчета, като допълни, че Маркиньос не е целият отбор.

„Доволен съм от победата, от играта има още какво да се желае. Бяхме без четирима от нашите титуляри, но и тези, които бяха на терена, имат потенциал, които обаче не можаха да разкрият. Днес, доколкото знам Матютю се оплака от стара травма, а Бранеков, сега ще видим какво ще каже лекарят. Това, че Маркиньос вкарва, има и други играчи, които работят за това. Маркиньос не е целият отбор. Всеки един полага труд. Търсим централен нападател. Има човек на проби, ако има нещо добро, хубаво и качествено, имаме уверението на президента, че ще го вземем“, започна Генов.

„Имахме много положения, които при по-добра концентрация, можеше резултатът да е по-добър за нас. Но така е, пропуски с некачествена игра. Мачът беше труден, а противникът – неудобен“, завърши специалистът.