Защо предпочете да дойдеш в ЦСКА?

Приех офертата на ЦСКА защото това е най-добрият клуб в България. Те бяха най- настоятелни за моето привличане.Тук съм за да работя много здраво, да вкарвам много голове и да помогна на отбора да спечели титлата.

Каква бе причината да пристигнеш в тима по –късно от очакваното?

Трябваше да взема участие с националният отбор на Панама на турнира Голд Къп.След това моята съпруга имаше проблеми и затова се забавих малко , но в крайна сметка вече съм тук в отбора.

Може би си искал да си починеш?

Не, винаги съм казвал - почивката си е почивка, но когато трябва да работиш трябва да го правиш здраво, усилено и добре.

Какво очакваш сега?

Очаквам да играя и да печеля .Ще трябва да работя много здраво за това. Надявам се да покажа моята игра

Говори ли вече със треньора Стойчо Младенов?

С него говорих преди доста време, още преди да дойда тук.Той е много симпатичен човек мисля, че двамата ще се разбираме добре. Това е една от причините да бъда тук.

Познаваш ли другите нови играчи които са в тима, като Амунике който също е играл в Португалия?

Да, познавам го, сега вече сме заедно тук и се надявам да бъдем приети добре, да изпълняваме добре задълженията си да постигаме победи във всеки мач и да спечелим шампионата.

Какви са впечатленията ти от страната и отбора?

Много добри. Страната много ми хареса, с отбора все още не съм се запознал, но що се отнася до мен ще направя всичко възможно за да поддържам добри отношения със съотборниците ми

Нищо не казваш за жените ни?

(Смее се) Жените ви са много красиви , наистина това е едно от нещата което ме впечатли много тук.

Каква е истината за твоята присъда ,бил ли си в затвора?

Това е в миналото ми. Не обичам да говоря за това защото когато се случи бях малък. Това бе семеен проблем, но сега живея нов живот и съм поел по нов път. Единственото нещо за което мисля в момента е само за футбол