Нападателят на ЦСКА Хосе Гарсес е изписан от болница в родината си Панама и в понеделник е очакван да се присъедини към отбора на лагера в Анталия, съобщиха от клуба.

Панамецът бе повален от вирус и затова закъсня за началото на подготовката на отбора. Въпреки уважителната причина, старши треньорът Стойчо Младенов обяви, че Гарсес ще бъде глобен с по 2000 евро за всеки ден закъснение заради факта, че играчът не е уведомил своевременно клуба.

ЦСКА проведе сутринта тренировка за издръжливост на базата на тима в Анталия.

Шестима футболисти тренираха във фитнес-залата, вместо на терена на хотелския комплекс.

Неи, Маркиньос и Емил Гъргоров имат леки проблеми с ахилесите, Йордан Тодоров и Роберт Петров все още не са напълно възстановени от контузи, а дошлият на проби Ненад Настич е почувствал болки в дясното ходило и също тренира във фитнеса.

До понеделник в отбора се очаква сенегалският защитник Муса Гай, а до края на седмицата в Анталия ще пристигне и Валентин Илиев, чийто трансфер в Норич не се осъществи заради проблем с работната виза за Великобритания.

"Червените" тренират триразово в Анталия, като сутрин заниманията са за издържливост, следобед тренират с топка, а вечер са във фитнеса.