Новото попълнение на Левски Гари Родригес говори пред Гонг след като подписа договор със „сините“. Той показа похвално самочувствие, като се определи с думите.“Аз съм бърз футболист, притежавам хубава техника. Искам да помогна на Левски с голове и асистенции“.

Холандецът парафира с Левски за 2.5 години и се надява да стане титуляр в състава на Илиан Илиев. Ето какво сподели Гари Родригес в първото си интервю, като играч на Левски София:

-До този момент аз играех в Холандия за отбора на Дордрехт. Бях там под наем от Адо Ден Хааг. Моят агент ми се обади, той ми каза, че Левски София иска да ме купи. Бях много щастлив, защо знам, че Левски е голям клуб в Европа. Определям това, като голяма възможност, защото мачовете на Левски в първенството се наблюдават от хора от много държави. Идвам в голям клуб и искам да дам всичко от себе си, за да стана голям футболист в този отбор. Благодаря на Левски за тази възможност.

-През последните години в Левски играха доста холандци. В момента тук е и Дъстли Мюлдер, говорил ли си с някои тях?

-Да, аз разговарях с Дъстли, който е тук и ме посрещна. Той ме посъветва да дойда, каза ми, че това е голям клуб, който може много да ми помогне за моето бъдеще.

-Знаем, че играеш като ляво крило. Кажи за българските фенове, кои са твоите силни качества?

-Моите качества ли? Така е, аз съм крило. Аз съм бърз, смятам, че имам хубава техника. Тук съм, за да правя добро за Левски. Искам с мои голове и асистенции да станем шампиони. Да, ние вече разговаряхме с треньора. Чувството да съм тук е страхотно. Говорихме за тези неща, всичко е наред.