Наставникът на ЦСКА Галин Иванов коментира поражението на "армейците" от Локомотив София с 0:1 в мач от 26-ия кръг на А група.

"Опитахме се с новата схема да бъдем по агресивни в атака, с двама нападатели, в първите 30 минути контролирахме изцяло мача, но няма закономерности във футбола, Локомотив с две положения отбелязаха, знаехме им силните страни, играят на контраатака", заяви Иванов. 

"При нас има психологически проблеми и това ни коства много, трудно е, загуба, хикс с Ботев, сега загуба, ще се опитаме да говорим с футболистите и да ги вдигнем", добави наставникът.

"Липсва ни агресия, нюха към гола, имахме ситуации, но ги пропуснахме, има напрежение. Говорил съм с ръководството, изчистихме заплатите, не може да се оправдаваме с това нещо. Не ми допада, че бавно играем с топката, ще работим върху тези компоненти, дано имаме нужното време да оправим нещата. Рискувах с Милисавчевич, заиграхме със 7 офанзивни хора, но не ни се получиха нещата. Доволен съм от Пепи Витанов, има какво да изчиства още, трябва да работи по-бързо с топката, но като преставяне съм доволен от него", допълни Галин Иванов.

"Напрежението ще се опитаме да го тушираме с разговори, трябва да си повярваме, няма кой да ни помогне освен ние самите", каза треньорът по повод предстоящия мач с Литекс.