Старши треньорът Галин Иванов заяви, че не е най-важният проблем в ЦСКА, че той не е взимал заплата.

„Трудно се променя схемата на игра в процес на първенството. По време на мача ще видите дали ще променя схемата на игра и дали ще се върнем към старата“, сподели Иванов.

„Във вторник проведохме разговор с играчите. Съндей е наказан още един мач. Вальо Илиев се завръща. Той е лидер на отбора и е нормално да се разчита на него“, добави треньорът на ЦСКА.

„Аз съм достатъчно самокритичен. Имам какво да уча още и то доста. Поех тази отговорност. Искам да помогна на отбора, за да се излезе от тази ситуация. Трудно е, но няма предаване. Трудна е обстановката в клуба. Липсата на точки ме принуждава да залагам на по-опитни хора.“

„Постоянно си говоря с Иван Атанасов, което е нормално. Много ми е трудно да дам шанс на някой от дублиращия отбор при мъжете. Телефоните ни са служебни, а те са изключено от около една седмица. Лошата комуникация ни попречи да се свържем с Причиненко и Супи и това е причината те да не вземат участие в мача на дубъла.“

„Не е най-важният проблем, че аз не съм взимал заплата. С никой не се водят разговори за преподписване и с никой не се водят разговори за освобождаване“, каза още Галин Иванов.