Президентката на Локомотив Пд Галя Топалова бе посрещната подобаващо на жребия от турнира за Купата на България „Форд Мото Пфое”. Президентът на ПФЛ Валентин Михов й поднесе и фамозен букет(на снимката).

Шефката на черно – белите от Пловдив сподели след жребия, че Локомотив ще има възможност за реванш срещу ЦСКА, след загубата за първенство с 0:1.

„Ще бъде интересно, така предполагам”, каза още Галя Топалова. „Имаме амбиции за победи. За Купата на България ще видим. Още е много рано. Нека да видим мача в сряда как ще бъде. Преостъпените от ЦСКА този път ще играят. Тези договорки бяха само за първенството.”

Според Атанас Узунов вече няма такава клауза, която да спира дадените под наем от червените да не играят срещу тях. „ Хвърляме се срещу ЦСКА с цената на всичко, каза Генералния секретар на Локо Пд, ние не отписваме нито един мач. Изтеглихме най-тежкия жребий. Надяваме се, че имаме право на реванш.”

Чаровната шефка на пловдивския тим бе поласкана от вниманието към нея. Тя чистосърдечно си призна, че не е знаела за съществуването на турнира за Купата. Но вече са й обяснили.