Собственикът на Левски Тодор Батков разкри, че има футболисти от ЦСКА, които няколко пъти са изявявали желание да играят при „сините”. Адвокатът не пожела да разкрие имената на „армейците”, за да запази честта им, но спомена, че от визираните играчи, би взел само един.

Батков сподели, че не е стоял в ложата на мача с ЦСКА по собствена преценка, тъй като не говори хинди. Според него основната цел на колегата му Прамод Митал е да вземе имоти в България.

Относно селекцията на шампионите, Батков сподели, че Левски е в преговори с централен нападател и защитник. През лятото „сините” най-вероятно ще се разделят с двама от най-големите таланти в отбора.

Батков каза още, че донякъде съжалява, че клубът не е продал Валери Домовчийски през миналото лято, когато за нападателя е имало оферта от ПСВ Айндховен. Адвокатът призна, че Наско Сираков и Станимир Стоилов са били склонни да се разделят с младата надежда, но той е настоял Домовчийски да бъде задържан, с цел да играе в Шампионската лига, за да му се вдигне цената.

Тодор Батков коментира и излезлият на второ място в класирането отбор на Локомотив София, който според него е приятната изненада в първенството. Той обаче бе категоричен, че до предпоследния кръг, когато е дербито между Левски и „железничарите”, в шампионата вече няма да има интрига.