Футболистите на ЦСКА прекарват почивния си ден по нестандартен начин.

Част от играчите на армейците направиха поход до подножието на връх Мусала. Така вместо да си починат от изтощителните триразови занимания през изминалата седмица, ентусиастите в червено си направиха тонизираща разходка по тесните пътеки на Рила планина.

Останалите футболисти решиха да запълнят времето си с игра на билярд. За разлика от последните два лагера на тима в Правец, комплекса на Боровец предлага много по-разнообразни условия за релаксиране след тежките натоварвания.

От утре отборът подновява триразовите си тренировки. На 11 юли е и първата контрола на червените като те ще премерят сили с домакините от Рилски спортист.

От утре се очаква към лагера на тима да се присъедини и сърбина Никола Вуядинович, на който предстои утре сутрин да премине последният етап от изследвания в Дианабад. От лекарският щаб държат най-много на ядрено-магнитния резонанс и на базата на неговите резултати ще стане ясно дали младият защитник ще остане в ЦСКА.

Тази вечер юношите старша възраст на ЦСКА посрещат връстниците си от Литекс в първи мач от полуфиналната фаза. Двубоят е от 18:30 на клубната база в Панчарево. В мача участие ще вземе и почти сигурното попълнение на Ливърпул Мишо Александров. Ако резултатът е благоприятен за младите армейци Александров ще замине за Англия най-късно във вторник, а ако не ще остане за да се опита да помогне на съотборниците си да се класират за финала, където по всяка вероятност ще се изправят срещу вечният съперник Левски.