Футболистът на ЦСКА Томи Костадинов почти не излиза от фитнеса. Играчът на „червените” се възстановява от операция на крака, която направи в края на миналата година. Все още Костадинов няма възможност да тренира със своите съотборници и това е причината той да остане в София. Юношата на „червените” провежда тренировки във фитнес залата по няколко пъти на ден, за да може да се възстанови по-бързо и да се присъедини към съотборниците си.

Томи Костадинов вече е изравнил мускулатурата на двата си крака и се очаква в най-скоро време да получи разрешения за бегови упражнения. В момента доцента, който го е оперирал все още не му позволява да тича, но се очаква до десетина дни и това да се случи.
Ако всичко върви добре с възстановяването на Костадинов има огромен шанс Милен Радуканов да го включи в групата на ЦСКА за втория подготвителен лагер в Турция.

Младокът се контузи по време на контролна среща със Спортист Своге, когато се сблъска с вратаря на гостите, спечели дузпа, но напусна терена. От тогава Костадинов не тренира пълноценно, а в последствие се оказа, че има нужда от операция на коляното, която премина успешно.