Старши треньорът на Калиакра Филип Филипов бе категоричен, че няма да подава оставката си, след загубата с 0:1 от Академик София.

„Неприятна първа загуба на нашия стадион. Цяла седмица работихме за стила на Академик, който е дефанзивен,” сподели Филипов. „Имахме три-четири ситуации през първото полувреме и не отбелязахме. За пореден път след като допуснем гол, не можем за реализираме. Проблем беше и излизането на Светослав Петров. Опитахме де да натиснем през второто полувреме, но беше хаос, на заслужавахме да вкараме.”

„Не ни е богата скамейката, селекцията, винаги когато излезе основен играч, е проблем. Ето какво стана сега със Светослав Петров. Цяла седмица тренирахме по земя, а цяло второ полувреме ритахме на посоки. Това говори за липса на класа,” обясни Филипов.

„Проблеми са това, защото трябва в отбора да има класа, да има самочувствие. Това само да риташ топката и да чакаш нещо да се случи, аз не го виждам така футбола,” продължи младият треньор.

„Не мисля, че един мач ще повлияе на моето решение да си дам оставката. Не мисля, че си върша лошо работата. Поел съм ангажимент отборът да е между 10 и 12 място. Ако през зимата сме след 12-то място, ще си помисля тогава да си подам оставката,” завърши Филип Филипов.