Помощник треньорът на Литекс Ферарио Спасов изрази задоволството си след разгромната победа на „оранжевите” със 7:1 над Беласица.

„След тежкия мач, който имахме с Берое за Купата на България, нашият отбор игра с настроение, резултатно и хората по трибуните останаха доволни. Видя се, че тези, на които разчитахме в днешния двубой спечелиха с лекота. В играта ни имаше смисъл, създадохме доста положения. Хубавото е, че този път реализирахме повечето от тях и победата е още по-ценна, защото е над един добър отбор”, заяви специалистът.

„Ако трябва да бъда откровен, не очаквахме чак такъв разгром, защото в едната част от мача Беласица игра добре, дори пропусна едно чисто положение в началото. Според мен рокадите, които направиха гостите след почивката не бяха удачни и затова се стигна до този резултат. Чест прави обаче на гостите, че не се затвориха, както много отбори го правят”, сподели още Ферарио Спасов.

Помощник треньорът на Литекс добави, че все още ръководството на „оранжевите” няма кой знае какви впечатления от дошлия на проби сенегалски футболист - Ел Хаджи Папа Саар. Утре той ще бъде изпробван в двустранна игра и ще остане на проби в Ловеч до края на следващата седмица.