Старши треньорът на Литекс Ферарио Спасов заяви след победата на Литекс като домакин на Слиема (4:0), че е доволен от показаното от неговите момчета. Наставникът на „оранжевите” сподели, че няма претенции кой тим ще им се падне утре на жребия за втория кръг от турнира за Купата на УЕФА.

„Има и доста опасни отбори, но има и такива, които можем да победим, така че който и да ни се падне ще търсим елиминирането”, заяви Спасов.

Колкото до днешната среща старши треньорът сподели: „Изиграхме добре мача, спечелихме с добър резултат, въпреки че дадохме на Слиема възможност да стигне до нашата врата, елиминирахме този съперник и очакваме утре жребия. Пламен Николов получи удар в главата и има леко сътресение, но мисля, че не е опасно.”

„На старта на новото първенство ще срещнем основните си съперници за тази година. Мисля, че малтийският отбор е добър показател за нашите възможности, но продължаваме да се готвим под напрежение за началото на сезона”, каза Ферарио Спасов.

„Когато има толкова много футболисти е трудно да направиш някакво разузнаване. Така че в този вариант ЦСКА е неизвестен за мене, но още утре ще започнем подготовка за този мач. Пред варианта дублиращият тим да не играе никъде е по-добре да се състезава във В група”, допълни наставникът на Литекс.