Фенът-инвалид на Локомотив София Атанас Иванов-Наско бе потърсен от Гонг, за да коментира обвиненията, че е използвал наркотици на стадиона по време на мача с Берое, заради което беше задържан от полицията. Привърженикът отрече категорично да е пушил трева, като добави, че не е виждал и някой друг да прави това.

„След края на мача полицаите, на принципа на тотото - случайно, избраха някои от нас, качиха ни в джиповете и ни откараха във Второ районно. Никой не знаеше в какво го обвиняват. Аз разбрах чак към 20 часа, че съм обвинен в употреба на наркотици”, каза Наско.

„В районното се държаха общо взето нормално с нас. Съблякоха ни, претърсиха ни и след като не намериха никакви наркотици - какво следва? Вярно е, че дори разглобиха протезата на крака ми.”

„Да, за мен това действие наистина е обидно, но ми беше по-обидно, че на другия ден медиите написаха, че фен-инвалид продава наркотици. Те не посочиха името ми, но всички се досетиха за кого става дума. Изкараха ни някакъв наркокартел. Защо, като имат някаква информация, не ни претърсиха още на стадиона?“

Наско добави, че със сигурност това действие на полицията ще откаже доста хора да идват на стадиона. „После се говори, че не идваме на мачове. Е, как да ходим? По принцип съм склонен да съдим полицията, но знам, че няма никакъв смисъл да й се дръвчиш. Това е само разход на време и средства“, завърши фенът на Локо София.