Клубът на привържениците на Левски „София-Запад” в специална декларация изрази категоричното си несъгласие с поисканите от Тодор Батков оставки на старши треньора на отбора Станимир Стоилов и на изпълнителния директор Наско Сираков. Феновете уверяват, че ако Батков не промени позицията си, си гарантира сериозен конфликт със сектор Б.

В официалната декларация на „София-Запад” се казва: „Неведнъж сме заявявали безрезервната си подкрепа към спортно-техническия щаб на отбора и осъждаме действията на "собственика". Ако има някои за гонене от отбора и вие - г-н Батков - не знаете кои са тези някои, ние ще Ви ги посочим. Това са т. нар. "изчерпани хора": Телкийски, Йовов и Домовчийски. Вие, г-н Батков, може да откриете и други "изчерпани", но те в никакъв случай не са Стоилов и Сираков.

Г-н Батков, отстраняването на спортно-техническия щаб Ви гарантира сериозен и дългосрочен конфликт със сектор "Б", от които, уверяваме Ви, няма да излезете победител, защото макар и да давате пари за отбора, Вие не сте негов собственик. Левски е на хората, които го подкрепят безрезервно, включително и в мачове като вчерашния, а не си тръгват преди последния съдийски сигнал, г-н Батков. А безприкословната воля на ХОРАТА е Стоилов и Сираков да продължат работа в отбора, г-н Батков!!!".

Както е известно, часове след загубата на Левски от вечния враг ЦСКА, адвокат Тодор Батков поиска оставките на спортно-техническия щаб на "сините", начело със старши треньора Стоилов и Наско Сираков.