В неделя вечер в 21 часа след загубата на Левски от ЦСКА (0:1) собственикът на „сините” Тодор Батков поиска оставките на цялото спортно-техническо ръководство. След поражението босът на шампионите напусна бесен стадион "Васил Левски". До сряда той ще бъде в чужбина и затова управителният съвет ще бъде, след неговото завръщане.

Оставки са поискани на изпълнителния директор по спортно-техническите въпроси Наско Сираков, старши треньора Станимир Стоилов и неговите помощници Цанко Цветанов, Емил Велев, Валентин Захариев и Ясен Екимов.  

По информация на Гонг в сряда ще има заседание на ПФК Левски Ад, на което ще вземе окончателно решение около съдбата на спортно-техническия екип на „сините”.

До сряда тренировките на шампионите няма да бъдат ръководени от Станимир Стоилов и неговите помощници. Към този момент не се знае кой ще води заниманията на Левски.

В 12 часа Наско Сираков, Станимир Стоилов и неговите помощници са подали оставките си пред изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков.

Новината бе потвърдена и от официалния сайт на клуба:

Водени от лоялност и коректност към клуба подаваме своите оставки пред Управителния съвет и лично на собственика на клуба.

През тези три години и половина работихме като екип за успехите на Левски.

Благодарим горещо на милионите привърженици на Левски за безрезервната подкрепа и обич!