Феновете на Левски от Националния клуб на привържениците реагираха остро на информациите за дълговете на вечния им съперник ЦСКА за дълговете към НАП. Агитката на "сините" е категорична, че ще действа "с дела, а не с думи", ако се позволи на "червените" да им бъдат опростени дълговете от 11 млн. лв. към Приходната агенция. 

Те разпространиха специална декларация, която публикуваме:

"България е бедна държава. Хората изнемогват, а хиляди буквално живеят в нищета. Постоянно нуждаещи се призовават за помощ. Много от тях са деца...Пари – няма."

"В този ред на мисли един измислен отбор дължи на България 11 милиона лева (това е почти половината от задълженията на комунистическото отроче). Очевидно е, че нямат никакво намерение да ги връщат, а искат да измислят схема, за да спасят своя Измислен отбор. Търси се "вратичка". Отново се готви жестока далавера, която ще е на гърба на целия народ. Така е, като не могат да намерят вратата на съперника, търсят "вратичката"."

"Измислят ли нов измислен отбор, който да играе в А група, това ще е най-наглата измама в постоянно мамената ни държава. Наглостта на шумкарите е безгранична! Те срам и достойнство нямат."

"БФС сега се чуди как и какво да съчини, за да запази отрочето на партията майка. От футболната централа са наясно, че Левски и милионите му привърженици следят ситуацията. Ясно ни е, че ще се потъпкват законите, заради един фалирал клуб – морално и игрово!"

"Феновете на Левски съставляват най-голямата част от българския народ. Тези 11 милиона, ще си ги търсим до дупка. Искаме да си ги платят, така както прави и Левски. Нашият клуб плаща, а от това страдат треньори и ръководството."

"Селекцията се прави по най-скромният начин, защото клубът плаща на НАП. Просто, защото Левски е честен и съвестен. Така сме научени още преди 100 години. Такъв е бил и нашият патрон."

"Ако, държавният апарат и БФС, позволят подобна неправда, ние ще реагираме остро, но не на думи, а с дела! Не искаме много, просто да се спазват законите на Република България. Нали уж комунизмът си отиде?", написаха в острата си декларация феновете на Левски.