Не повече от 300 привърженици на ЦСКА присъстват до момента на обявения за грандиозен митинг - протест на „червените” фенове срещу случващото се с клуба, предаде БГНЕС.

„Колкото сме, толкова! Поне сме истински! ЦСКА е нашата майка, ЦСКА е и нашият баща”, обяви шефът на Националния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето пред събралите се фенове на клуба от трибуната.

Обстановката е спокойна, запалянковците протестират с песни, някой от тях срещу вечния конкурент Левски. На митинга, който се провежда под знака на призива "Истината за българския футбол и справедливост за ЦСКА!”, не присъства треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, няма и играчи на шампионите, като също така липсва и водещият се президент в оставка на клуба Александър Томов.

Голям брой полицаи охраняват проявата, но от разстояние, за да не се нагнетяват обстановката. Митингът трябва да продължи по програма до полунощ, като броят на феновете расте постоянно. Събитието се провежда пред сектор „Г” на Националния стадион „Васил Левски” откъм езерото „Ариана”.

На всички колони в Сектор „Г” са разлепени лозунги: „Съд за Томов. Никой не по-голям от ЦСКА!” и „Томов на съд, никой не е длъжен да му плаща сметките!”.