Запалянковците на ЦСКА откриха днес изложба на снимки от агитката. Причината е благотворителна, като постъпленията от продажбата на снимки ще бъдат отделени за лечението на Антон Златанов.

Привърженикът на „червените” от 2 години е в кома, след като бе ударен от маршрутно такси. В момента състоянието на Златанов се подобрява и има надежда за възстановяването му. Именно поради тази причина фенклубът на „армейците” взе решение да бъдат събрани пари по този начин.

Точно в 19:00 часа бе открита изложбата, като една фотография е с цена 20 лева. Запалянковците могат да избират от общо 42 снимки, които са изложени в Клуба на фоторепортера в подлеза между Министерски съвет и Президентството. Изложбата ще бъде отворена десет дни, като в този период всеки, който желае може да се сдобие с желаната от него фотография.

Веднага след откриването на изложбата бяха закупени десетки снимки от фенове дошли да помогнат за лечението на Тони. Лошата новина обаче бе отсъствието на футболистите и на хора от ръководството на ЦСКА.

В най-скоро време ще бъдат обявени и банковите сметки, на които ще може да се помогне за лечението на Антон. Освен това феновете предвиждат да организират набиране на средства със SMS съобщения.