Феновете на ЦСКА се обединиха и застанаха зад решението на Васил Божков, "армейският" клуб да стартира следващия сезон от А окръжна група.

Представителите на различните фракции, които бяха на срещата с Васил Божков днес в офиса на "НОВЕ Холдинг", а след това говориха и пред медиите. Васил Борановски от НКП 1990, Димитър Ангелов-Дучето и Емил Кънев от Сектор Г.

"Взехме може би най-трудното решение в историята на ЦСКА. Но то трябваше да бъде взето, за да започнем на чисто. Избрахме морала. Това е истинска мъжкарска постъпка, а феновете на ЦСКА винаги са доказвали, че са истински мъже. Отборът ще играе в А окръжна група със собственик Васил Божков", заяви Кънев.

"Да, имаше варианти за взимане на лицензи на Литекс, Локомотив Мездра, Германея Сапарева Баня и други отбори. Ние сме ЦСКА, ние не сме от Велбъжд, Пловдив или Подуене. Това решение беше тежко, беше взето и няма да мръднем от него", добави Димитър Ангелов-Дучето. "Ние това, което зависи от нас, ще го направим. Ще бъдем навсякъде с отбора, както винаги е било. Всички сме едно цяло. Който е против това решение, не е от ЦСКА".