В търсене на истината за случилото се по време на контролата между Ираклис и ЦСКА в сряда, феновете на ЦСКА пуснаха и снимков материал в своя сайт armeici1948.com. От тях е видно по какъв ненормален начин те са били принудени да гледат мача на своите любимци.

Лично шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов отхвърли версията на изпълнителния директор на клуба Александър Тодоров, според която Ангелов, а оттам и останалите фенове са били предупредени ден по-рано да не пътуват за Гърция, тъй като от Ираклис са се зарекли да не допускат публика на този мач.

В същото време странна изглежда и позицията на клуба, че те нямат нищо общо с организираната екскурзия, тъй като дни наред на официалния сайт на шампионите стои обява за фен-пътуване до Солун, без обаче да има допълнителен контакт за информация, което от своя страна трябва да означава, че клубът стои зад тази екскурзия.

Феновете на ЦСКА и днес бяха категорични, че ако са били предупредени в необходимия срок, са щели да се откажат да пътуват до Солун. Те се възмущаваха и от липсата на комуникация между тях и отбора, особено след временното отстраняване на администратора Кирил Костов.

„Червената” агитка иска да се знае точно и ясно истината и ръководството на ЦСКА да не се застрахова от поемането на всякаква отговорност относно инцидента.