Въпреки, че по волята на жребия за новото футболно първенство ЦСКА ще гостува в Ловеч още в първия кръг, феновете на "червените" явно нямат търпение да се срещнат очи в очи с тима на Литекс по-рано.

Вече се готви организация за посещение от страна на фенове на ЦСКА на контролата между Литекс и македонския Хоризонт Турново. Според последните информации, мача ще се играе на стадиона в Драгалевци и е с начален час 16.00 ч. От няколко дни именно Литекс и боса на ловчанлии Гриша Ганчев са припознати като най-пресните врагове в очите на червената фенска общност. Причината бе изтъкната дори в официално обръщение на клуба в собствената уеб страница.

От ЦСКА не могат да простят продължаващите действие на Ганчев спрямо "червените", последното от които бе отмъкването на Джаксън Менди. Сред привържениците на ЦСКА се създава сериозна организация и за първия шампионатен мач, но сега се очертава пробно "посрещане" на софийска земя. Едва ли играчите от Ловеч ще бъдат привествани с аплаузи по време на този спаринг.

Присъствайки на контролата между Литекс и Хоризонт, феновете на ЦСКА пък ще аплодират преминалият в редиците на македонския тим доскорошен техен любимец Григор Долапчиев.